Kako si vi razlagate pojem \"diskretnost\"?

Neznan
2011-12-21 / 04:59
Živjo. Sem nov na forumu.
Pa naj se predstavim čim bolj diskretno in fer do vas.
Lokacija je cca 30km od izbrane, višina(193), starost(23) je točna, ime je izmišljeno.



Iz preteklih izkušenj sem si ustvaril lasten pravilnik, da ne bi preveč izgubljal časa z osebami, ki mi ne dišijo. Zanima me po kakšnih načelih se vi dobivate tukaj.

naj začnem z mojo razlago diskretnostjo.


***Če takoj ne začutim nežnega ženskega parfuma v tvoji bližini, ampak kakšen hiter deodorant v zadnji minuti, ženska nasvidenje.
Nočem niti vedeti ali sem se uštel.Higiena je na prvem mestu punce!!

prva pijača? častiš ti*

****
Ne vem, če si točno takšna ženska kot se predstavljaš. Zame osebno je pomemben izgled, bolj kot izgled pa tvoja resnična ocena s kilogrami.
Ne zanimajo me pravljice o notranji lepoti. Me prav zanima zakaj so potem polivinilaste rokavičke na stalažah zraven sadja in zelenjave. Če je jabolko fuj navzven, te ne briga notranjost, vzameš drugo jabko, ki je zraven
Zato ne olepšuj pogovorov, zgubljaš čas sebi in meni. Tukaj smo zaradi posteljnih aktivnosti in vsakdo ima svoj okus.
\"Me ne zanimaš\", je stavek, ki ga imava oba na razpolago.
(Leti na pogovore ob kavicah pri prvem srečanju)
*****
Prvo srečanje je vedno na javnem kraju. Mogoče si psihopatka, navdihnenja iz božjega besedila, da moraš vsem, ki nečistujejo odrezat ku**. Joj prejoj. Ok recimo, da ti mene oceniš in jaz tebe ocenim in potem se skupaj oceniva.
*****
Če si mlajša od mene (22) moraš imeti prijateljico/prijatelja, ki ve kam greva in kje bova. Ni potrebno, da ve najin namen, pomembno je, da iz bilokaterega razloga, se počutiš varna. Nočem izgubljati časa s tem, da te prepričam, da sem res dečko za katerega se ti predstavljam in nato ti mene razočaraš s svojimi manevri kamasutre za drevesa.
*****
Odvisno od tvojega temperamenta, če si punca, ki je že zdavnaj preskočila mejo sramežljivosti, potem tega koraka mi ni potrebno obrazložiti. Ga že imaš v ustih.
*****
Si sramežljiva?-Potem greva počasi. To ne pomeni, da se dva polža poskušata približati z enega konca travnika na drug konec. Punca, point vsega je, da se imava lepo.
Najprej roke, pogled v oči, nasmeh, nežen poljub, pogled, igranje s tvojimi laski (btw sem vedno pobrit z žiletko, ti se pač z mojimi laski ne boš igrala : )
*****
***
Zaščita?Da.Vedno.Te ne poznam.Ti ne poznaš mene.
***
Želiš analni sex?Super, upam, da poznaš metode za čiščenje svoje ljube luknjice in pod upam mislim, da si daj, kar sama prstek noter.
Veš, prvič zato, ker me vzburja. Drugič zato, da vidim po tvojem indikatorju, koliko je še olja v motorju. : ) (in fak mi to res ni smešno.)

Kaj potem? Kavica, rogljiček, častim jaz, da se ti oddolžim za pijačko od prej.

Kako naprej? Od mene dobiš vizitko z emailom in geslom. Kadarkoli bi me želela kontaktirati, pošlji sporočilo kot osnutek. Noben drug način komuniciranja ni mogoč. NIKOLI.
Jaz imam svoje življenje, ti imaš tvoje življenje.Tako kot ti se tudi jaz ne želim srečevati s totalnimi grozoviteži, neduhoviteži, nenene -iteži.

In verjemi, da se ti lahko sedaj po tem napisanem zdim čisto v redu fant, ki je olikan in ki v ženski ne vidi kos mesa, ampak...
Ni najdenih odgovorov.