Trojcek

2023/02/13 23:41 ob zacasno, 44 & 48
Z eno znanko s katero sva nekaj časa skupaj delala sva si občasno kaj pisala, kako je kdo itd. Zmenila sva se za pijačo, spila par piv in med pogovorom sem izvedel da jo dejansko zanima trojček ŽMŽ/ŽŽM.
Plan je bil da gremo nekam v toplice, se malo kopamo, potem pa gremo v sobo.
Prispeli smo do hotela, odšli v sobo, se razpakirali, preoblekli v kopalke in odšli kopat. Kot prvo smo se malo pogovarjali, malo je en zaplaval, malo drugi, ostala dva pa pogovarjala. Potem me je prijateljica nekaj zafrkavala in poskušala potunkati, sem jo rahlo nazaj dražil ampak je nisem še potunkal. Priplavala je partnerka in sva se tudi z njo nekaj poskušala potunkati, potem pa sem potunkal eno, pa še drugo, potem pa sta onidve mene. Proti koncu kopanja smo ostali dokaj sami in sem prvo poljubil partnerko, potem pa še prijateljico, pa še enkrat obe. Po kopanju smo šli na večerjo, po večerji malo pokadili in odšli v sobo.
V sobi sem se vsedel na posteljo, potem pa dal vsako na eno svoje koleno in prvo poljubil partnerko, potem pa še prijateljico, potem sta se še onidve začeli poljubljati. Bil sem res čisto totalno razrajcan in postalo je zelo vroče in nabito z hormončki. Poljubljali smo se vsepovprek, en drugega, drugi tretjega, združili ustnice in jezike da smo vsi vse dotikali in čutili, nekje sem čisto slučajno zaznal da prijateljica draži partnerko pod krilom medtem ko se je vse to dogajalo. Tudi obleke smo slačili kar vsepovprek, en drugega, drugi tretjega. Skoraj kot brez besed smo se razumeli kaj bi delali, kot prvo sem se vlegel in je partnerka zajahala mene, prijateljica pa na moj obraz da sem jo lizal. Neverjetno lepo je hkrati biti v ženski in še lizati drugo. Sprobali smo različne položaje, ena se je vlegla na hrbet, druga ji je lizala ščegetavček, jaz pa bil v drugi od zadaj, kar je res lepo videti, potem sta se menjali, spet naslednjič sta mi ga obe fafali. Tudi škarje sta probali na predlog partnerke kjer sem lahko poljubljal in dražil eno, potem pa še drugo. Potem spet sem bil na eni, se poljubljal in dražil pa z drugo, čutiti pa je bilo kot da tudi druga čuti vibracije seksa s prvo kar nas je vse še bolj podžigalo. Naslednjič spet pa je bila druga na boku, jaz od zadaj v njej, oba pa sva dražila prvo in hkrati smo se poljubljali vsepovprek. Zadnja dva položaja sta mi bila še najbolj všeč, saj smo se najbolj čutili kako paše. Menjavali smo par položajev skoraj brez besed, potem pa se včasih tudi ustavili "kako pa zdaj".
Po nekaj časa smo se utrudili in malo zadremali, čeprav nisem skoraj nič spal. Okrog 3h smo se zbudili, šli na wc in nadaljevali, potem pa še dalje zaspali.
Zjutraj smo šli na zajtrk in odpeljali domov.